Felmerülhet a kérdés, KI VAGYOK ÉN?

Hiszen vannak, akiknek idegen vagyok. Szeretném bemutatni magam, hogy tudjátok kire bízzátok a gyermeketeket.

A ceruzák, a színek, a minket körülvevő világ gyermekkorom óta mágnesként vonzottak. …Találtam egy rajzot, akkor rajzoltam, amikor még én is ovis voltam. Mi szeretnék lenni, ha nagy leszek? “Óvónéni”ez van a rajzon.

Valóban óvó néniként kezdődött a felnőtt életem. Örömmel töltött el, hogy átadhattam a gyermekeknek a ceruza, a zsírkréta, vízfesték használatának titkait, s ők kreatív energiáikat felébresztve csodákat voltak képesek alkotni.

Éreztem a hívást, hogy közben nekem is fejlődnöm kellene. Így jutottam el a Czimra Gyula Képzőművészeti Szabadiskolába, ahol Tóth Tibor vett a szárnyai alá. Mesterem – Tibor bácsi – Szőnyi István, Kossuth díjas, kiváló művész tanítványa volt. Nagy nevek, nagy tudás, amibe én is beengedést nyerhettem. Varázslatos éveket töltöttem el Tibor bácsi mellett, szeretetteljes tanításai sokat segítettek a szén, a pasztellkréta és az olajfesték megannyi kifejezésmódjának megtalálásában. Tibor bácsi elvesztése után rövid ideig Szinte János tanítványa lettem. 2006 őszétől Varga Zsófia Nyitott Műtermében festettem együtt sok kedves barátommal, mert együtt alkotni jó!

Két kisfiam közben nagyfiú lett, mindketten elvégezték az egyetemet már. Így most, hogy már önállóak lettek, megvalósulhatott a Varázscsiga álom.

Házunk egyik szobája átalakulhatott vidám műteremmé, ahol gyerekek és felnőttek varázsolhatnak, alkothatnak.

2010 óta biztosítok lehetőséget az alkotásra, festésre, rajzolásra. Nálam van tér, állványok, eszközök, melyeket bátran ki lehet próbálni.

Én is itt festek és idevárom azokat, akik az alkotással ismerkednének meg egyéni vagy csoportos formában.

Tele vagyok energiával, szeretettel…
Ha kicsik, nagyok, vagy nagyon nagyok jönnének hozzám keressenek meg.

Szeretettel várom jelentkezéseteket itt:
06(30)9495-371,
varazscsiga@gmail.com,

vagy

Varázscsiga és Fészek alkotókörök facebook oldalán.

Takáts Éva
(www. takatseva.hu)