Felmerül a kérdés, KI VAGYOK ÉN?

Hiszen többeknek idegen vagyok. Szeretném bemutatni magam, hogy tudjátok kire bízzátok a gyermeketeket.

A ceruzák, a színek, a minket körülvevő világ gyermekkorom óta mágnesként vonzottak. …Találtam egy rajzot, akkor rajzoltam, amikor még én is ovis voltam. Mi szeretnék lenni, ha nagy leszek? Óvónéni-ez van a rajzon.

Valóban óvó néniként kezdődött a felnőtt életem. Örömmel töltött el, hogy átadhattam a gyermekeknek a ceruza, a zsírkréta, vízfesték használatának titkait, s ők kreatív energiáikat felébresztve csodákat voltak képesek alkotni.

Éreztem a hívást, hogy közben nekem is fejlődnöm kellene. Így jutottam el a Czimra Gyula Képzőművészeti Szabadiskolába, ahol Tóth Tibor vett a szárnyai alá. Varázslatos éveket töltöttem el Tibor bácsi mellett, szeretetteljes tanításai sokat segítettek a szén, a pasztellkréta és az olajfesték megannyi kifejezésmódjának megtalálásában. Tibor bácsi elvesztése után rövid ideig Szinte János tanítványa lettem. 2006 őszétől Varga Zsófia Nyitott Műtermében festettem együtt sok kedves barátommal, mert együtt alkotni jó!

2010 óta kreatív technikákkal ismertetek meg gyermekeket és felnőtteket egyaránt,
egyéni vagy csoportos formákban.

Két kisfiam közben nagyfiú lett, mindketten elvégezték az egyetemet már. Így most, hogy már önállóak lettek, megvalósulhatott a Varázscsiga álom. Házunk egyik szobája átalakult csigaszobává, ahol gyerekekkel varázsolhatok, fejleszthetem kézügyességüket, finom-mozgásukat, hogy az iskolában az írás ne okozzon gondot. Az apró ujjacskák megerősödnek, egyre ügyesebbé válnak, játékos Varázscsigás, művészetterápiás fejlesztés közben. A másik szoba műterem, ahol én is festek, idevárom azokat, aki az alkotással ismerkednének meg egyéni vagy csoportos formában.

Akik már végérvényesen felnőttek azoknak is szívesen tanítok kreatív technikákat, vagy segítek egy-egy kreatív vagy művészi álom valósággá váltásában, festészettel való megismertetésében, a műterem szobámban.

Régi ovisaimmal is tartom a kapcsolatot, pedig már 30 évesek…tényleg elszaladtak az évek.
Tele vagyok ötletekkel, energiával, szeretettel…
Ha kicsik, nagyok, vagy nagyon nagyok jönnének hozzám (de igény esetén házhoz is szívesen megyek).

Szeretettel várom jelentkezéseteket itt:
06(30)9495-371,
varazscsiga@gmail.com,

vagy

Varázscsiga facebook oldalán.

Takáts Éva
(www. takatseva.hu)